Lluïsos convida entitats i veïns a sumar-se al manifest de les entitats

Els Lluïsos conviden entitats, organitzacions i teixit social del barri a sumar-se al Manifest aprovat ahir per algunes de les entitats històriques de Gràcia: Els Lluïsos de Gràcia, l’Orfeó gracienc, El Centre, El Cercel i La Fundació de Colles de Sant Medir. Les entitats sotasignants s’han ofert com a espai de diàleg i mediació del condlicte, han expressat públicament  el seu suport a la tasca que duia a terme l’anomenat Banc Expropiat i han condemnat qualsevol tipus de violència, independentment de la seva procedència.

MANIFEST PER A LA CONVIVÈNCIA. A GRÀCIA, TOTHOM HI TÉ UN LLOC

Els sotasignats manifestem:

Que volem un barri on hi hagi iniciatives que permetin créixer a nivell col·lectiu i personal. Com la fa, també, el Banc expropiat.

Que per assolir aquest repte i constituir una societat responsable i solidària, participativa i viva, són necessaris espais on s’hi puguin desenvolupar activitats i debats. Espais d’acció i reflexió. Espais on s’hi visquin emocions.

Que la violència no ens aporta res. No volem intervencions agressives en cap sentit.  No a la violència per part de ningú.

Creiem que els conflictes es resolen a través el diàleg, del compromís i el respecte.

Volem aportar la nostra experiència i el nostre compromís amb el barri i la societat i les seves necessitats per fer d’interlocutors en aquest conflicte.

Per tots aquests motius, instem a les parts a:

Aturar la violència.

Dialogar. Escoltar, debatre, negociar. Des del minut 1 i fins al darrer.

Buscar fórmules que aportin una solució a aquest conflicte en concret i que respongui a totes les necessitats.

Treballar en xarxa per tal que els objectius de la comunitat gracienca, en el ventall més ampli de la seva representació, trobin el millor encaix possible. Per fer una societat més justa socialment. 

 

 

Deixeu el vostre comentari