Lluïsos participa a la presentació d’un llibre que recull la història dels esplais catalans

Transformar educant: una història dels esplais catalans” és el llibre que recull la història dels esplais catalans i que es presenta no casualment a Lluïsos el  2 de juny a les 19h, a la seu de l’esplai GMM, el més antic de la federació d’Esplais Catalans. El llibre és una recerca històrica sobre la història dels esplais catalans a càrrec d’Albert Claret, historiador vinculat a l’associacionisme educatiu. Compta amb la introducció de l’Equip de Direcció de l’associació i un pròleg del periodista Carles Capdevila.

Durant l’acte també es presentarà una campanya de micromecenatge amb Verkami per finançar un documental sobre els esplais, que ESPLAC està rodant aquests mesos i que s’estrenarà la tardor de 2016. El documental mostrarà les realitats diverses de l’esplai i la manera de transformar a través de la mirada de diferents protagonistes (un/a monitor/a, una persona jove que assisteix a l’esplai i un personatge vinculat a l’esplai en una època passada i amb relació actualment amb el món de l’educació en el lleure). L’està rodant la productora audioviosual Camille Zonca.

1 Comentari
  • Francesc 2016 Jul 25 / 10:50

    Molt interessant el llibre. El vaig llegir fa un parell de mesos.

Deixeu el vostre comentari