Xino-Xano acaba la temporada amb un cim a La Cerdanya

 

Tal i com ja és habitual d’altres anys, el grup de caminaires de Xino-Xano acabaran la temporada el diumenge 12 de juny coronant un dels cims més clàssics de la Cerdanya, La Tossa Plana de Lles (2.916 m.). És la segona muntanya més elevada de tota la comarca, superada únicament pel Carlit per només 6 metres.

Es tracta d’un cim sense massa dificultat. La ruta circular que proposa Xino-Xano és de gairebé 5 hores i de 800 metres de desnivell. La sortida serà a les 10:30h, després d’esmorzar, des del Refugi Pradell, i la tornada serà pel mateix camí.

El punt de trobada a Barcelona és l’habitual: al carrer Escorial a les 7h del matí (arribar 15 minuts abans). Si voleu assistir, conacteu uns dies abans amb en Jaume Serrano al telèfon 93 2193955.

 

 

 

Deixeu el vostre comentari