Cap de setmana amb Nebraska i la pena de mor

Sotacabina Teatre estrena l’impactant ‘Nebraska’ aquest cap de setmana, una obra de Jordi Portals que convida al debat sobre la pena de mort. L’autor aconsegueix fer viure a l’espectador l’experiència de Tom Martin, acusat d’haver segrestat i assassinat cent sis persones en un teatre després d’una funció escolar. El pres espera l’execució al corredor de la mort d’una presó de l’estat americà de Nebraska.

Jordi Portals és llicenciat en periodisme i treballa des de fa gairebé vint anys com a guionista de programes de televisió. Va rebre el premi de teatre Josep Ametller per Nebraska l’any 2012. L’estrena de Lluïsos és gairebé inèdita ja que és la segona vegada que es representa. Rakel Díaz i Albert Díaz han agafat el repte de dirigir-la. L’obra està protagonitzada pel mateix Albert juntament amb Sara DomènechClaudia Manzano i Guillem Mariné.

Dies: 10, 11 i 12 de juny de 2016
Horari: divendres i dissabte a les 21h, diumenge a les 18h
Lloc: Lluïsos Teatre (Pl. del Nord, 7-10)
Preu: 7€ Compra l’entrada online!

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Deixeu el vostre comentari