El nou concurs ‘DescoNNecta’ busca grups novells amb esperit creador

Els Lluïsos de Gràcia i el magazin cultural L’Ampli hem posat en marxa el concurs “DescoNNecta 2016” de música en viu dirigit a  grups musicals novells amb esperit creador que vulguin començar a fer-se un nom en l’escenari musical català. El concurs s’inicia el 10 de juny, amb la fase d’inscripció i acaba el 26 de novembre amb un concert entre els dos finalistes al Teatre de Lluïsos de Gràcia. Els dos grups faran de teloners d’un grup professional conegut que anunciarem al setembre, i el grup guanyador serà programat a un Festival de música en viu de l’àmbit català el 2017 que encara no podem revelar.

 

Els grups que vulguin participar al concurs hauran d’enviar un vídeo o una maqueta al correu desconnecta@lluisosdegracia.cat abans del 10 de juliol amb una cançó de creació pròpia i de qualsevol estil musical. Les bases es poden consultar al web. 

 

 

Deixeu el vostre comentari