El Virolet protagonista d’un Sant Lluís amb totes les tradicions

El Virolet protagonista d’un Sant Lluís amb totes les tradicions

Diumenge vam celebar el primer Sant Lluís al nou edifici amb molta participació de socis i amb un pregó a càrrec de les directores d’El Virolet que va ser la sensació de la festa. Unes corrandes cantades, com no podia ser d’altra manera, amb estrofes per a tothom, seccions, Junta, treballadors,…. i amb una tornada que vam haver de cantar si o sí tots els presents a la fideuà. Aplaudiments efusius i xiulets finals per un pregó fet a mida, amb molta dedicació i ‘carinyo’ que va servir de tret de sortida de celebració del 50é aniversari de la coral infantil de la casa. El Virolet farà festa grossa al setembre, amb un casal musical que servirà per a la preparació del musical El Zoo d’en Pitus, l’espectacle central de l’aniversari.

 

El Sant Lluís d’enguany va comptar amb totes les tradicions de la casa. Va començar al matí amb el concert multitudinari organitzat aquest any per Vent del Nord de les 7 corals de Lluïsos a l’Espai La Fontana, dedicat en aquesta ocasió al compositor Manuel Oltra. Després va tocar el dinar popular a la plaça del Nord, amb 130 començals que van llepar-se els dits amb la fideuà, l’amanida, i el pastís. Amb els postres i el cafè va ser el torn del Bingo cantat dels Truc menys vergonyosos que van acreditar que no hi havia ‘tongo’ tot i que els dos premis van anar a parar entre la junta i els treballadors.

 

Divendres passat va tenir lloc la tradicional celebració de l’eucaristia i a més del propi diumenge, la celebració ha incòs les 12 hores de Bàsquet i el torneig de TT.

 

Aquí teniu vídeo i imatges!

 

Concert
Dinar popular
Eucaristia
12 hores de Bàsquet 

 

 

 

Deixeu el vostre comentari