La nova temporada de titelles 2016-17: per a tota la família i per a les escoles

La nova temporada de titelles 2016-17: per a tota la família i per a les escoles

Ja tenim la programació de la propera Temporada de Titelles 2016-2017 de Lluïsos Teatre. La setmana passada vam avançar una part de la cartellera en presentar la Temporada de titelles per a les escoles del curs 2016-17 perquè són obres que coincideixen. Hi tornem amb titelles de qualitat i històries molt properes i amb titelles també dins les festes de Nadal. Tenim garantit l’èxit amb les dues companyies de referència: El Centre de Titelles de Lleida i la Guilla Teatre, i ens estrenem amb les ombres xineses. Aneu preparant l’agenda!

Aquí teniu la programació completa:

OCTUBRE

 • Els tres óssos
 • L’Estaquirot Teatre
 • Diumenge 23 d’octubre de 2016
 • Durada: 55 minuts
 • Els nostres óssos es dediquen a recollir fruites del bosc per fer melmelada. L’aventura comença quan l’ós petit, tot sol i per primer cop, emprèn un llarg viatge per anar a buscar mel.
  Una recreació del conte de La Rínxols d’Or on l’accent dramàtic recau en la vida dels óssos, que en passen a ser els principals protagonistes.

NOVEMBRE

 • Draps
 • La Guilla Teatre
 • Diumenge 27 de novembre de 2016
 • Durada: 50 minuts
 • En Draps és un apassionat de la botànica. Un bon dia, una flor extraordinària creix al seu jardí, però per més que busca informació no en troba per enlloc. Per saber com l’ha de cuidar li serà necessari sortir del seu cau, i trobar d’on prové aquella flor.
  Una aventura on el cicle vital n’és l’eix, basada en el plaer de la descoberta i la curiositat, que són motor per a l’aprenentatge dels infants.

NADAL

 • Una altra carta als reis
 • Xip Xap
 • 27, 28, 29 i 30 de desembre
 • Us imagineu poder parlar amb les figuretes del pessebre i que a més a més us puguin ajudar a escriure una altra carta als reis? Us imagineu fer-ho quan ja no en voleu escriure perquè no us porten el que vosaltres havíeu demanat?
  Amb un mica de imaginació tot és possible.
  El pessebre, els Reis Mags i sobretot la carta són els elements principals d’aquest espectacle, tractats d’una manera molt divertida i educativa al mateix temps.

GENER

 • En Patufet
 • Centre de Titelles de Lleida
 • Diumenge 29 de gener de 2017
 • Durada: 45 minuts
 • De les rondalles catalanes, en Patufet n’és probablement, la més emblemàtica i divulgada. Tant, que fins i tot va de bracet d’una cançó que els nens i nenes de casa nostra coneixen molt bé.
  El muntatge, fidel a la tradició, reviu les conegudes trifulgues d’aquest marrec, tot i congeniar les aspiracions pròpies de fer-se un home, pròpies de tot infant, amb la il·lusió de perpetuar la història d’aquest singular protagonista, eternament menut.

 

FEBRER

 • Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa
 • Tanaka Teatre
 • Diumenge 19 de febrer de 2017
 • Durada: 60 minuts
 • Les Baldufa són dues germanes que han estat per tots els continents i racons del planeta. Ara es troben a bord d’un vaixell a alta mar i explicaran increïbles històries de mariners i pescadors, pirates i tresors, gegants i sirenes i illes que sorgeixen del nores.
  Inclou sis contes narrats amb titelles i màscares. Alguns transcorren en països llunyans, i l’estètica, la música i els costums dels personatges de cada conte ajudaran als nens i nenes a conèixer altres llocs del món.

MARÇ

 • L’ombra de Pinotxo
 • Néstor Navarro – La Puntual
 • Diumenge 26 de març de 2017
 • Durada: 45 minuts
 • Al final del conte, Pinotxo es va convertir en un nen de debò, i com tots els nens de carn i ossos també es va fer gran. En l’ambient de segona Revolució Industrial, època de grans invents, Pinotxo ja té 30 anys i ens explica la seva història des del seu taller.
  Una versió divertida i poètica del clàssic de Carlo Collodi feta amb ombres xineses, titelles i marionetes pensada per emocionar a nens i nenes.
  Ombres xineses

1 Comentari

Deixeu el vostre comentari