Obertes les inscripcions als Tallers del curs 2016-17 que comencen el mes d’octubre

Ja hem obert la inscripció als Tallers del proper curs 2016-17. Podeu omplir el formulari per a formalitzar la inscripció aquí.  Pels qui encara esteu indecisos, farem una setmana de portes obertes perquè pogueu fer un tastet dels cursos en els quals estigueu interessats. Serà del 19 al 23 de setembre.

Aquest curs repetim tots els tallers d’aquesta temporada que acaba, que ha obtingut una valoració molt alta per part dels alumnes en les enquestes de fi de classes, i ampliem l’oferta amb cursos nous dels quals hi havia demanda. Les novetats són:

– Creativitat artística per a nens
– Robòtica (dissabtes al matí)
– Skate
– Ioga matinal
– Anglès
– Danses del món

2 Comentaris
 • Núria Cervera 2016 Set 06 / 11:01

  Sobre la durada dels tallers…. són trimestrals? el preu que consta és mensual?

  • LLdG 2016 Set 06 / 14:31

   Hola Núria,
   La majoria de tallers, si no especifica el contrario, són trimestrals i el preu és mensual, efectivament. Però per a més informació, ens pots trucar a partir de les 17h i t’informarem del que calgui.

Deixeu el vostre comentari