Les entitats històriques de Gràcia conviden tots els graciencs a l’ofrena floral a Rafel Casanova

Les entitats històriques de Gràcia conviden tots els graciencs a l’ofrena floral a Rafel  Casanova

El programa d’actes de la Diada organitzat pel G6, les sis entitats històriques de Gràcia, repartirà la celebració en dos dies. Dissabte dia 10 a la tarda, com ja és habitual, els actes tindran lloc a la plaça Lesseps i a la biblioteca Jaume Fuster. Primer hi haurà ofrena floral davant el monument de Pompeu Fabra, amb l’actuació de l’Orfeó Gracienc, i després, a l’auditori de la biblioteca, s’hi farà la lectura de poemes i del manifest del G6.

Actes Diada

Actes Diada

Diumenge dia 11, les entitats del G6 faran una ofrena floral al monument de Rafael Casanova i han convocat a tots els graciencs que ho desitgin a aplegar-se a l’entorn de la bandera de la Vila de Gràcia.

Aquest any, la Diada va dedicada als catalans que són fora del país i que mantenen la vinculació i el sentiment amb la terra d’origen. També es recordarà el 80è aniversari de la Guerra Civil i l’exili.

Cantiga, als actes institucionals

La Coral Cantiga participarà el dia 10 de setembre a les 21.30h a l’acte institucional de la Diada que el Govern fa al Mercat del Born de Barcelona. Interpretarà el Cant de la Senyera junt amb el Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès i l’Orquestra de l’ESMUC.

 

Pel que fa a la manifestació de la Diada, l’ANC de Gràcia ha convidat tots els graciencs a apuntar-se al tram 38.

ANCgraciaDiada

Deixeu el vostre comentari