Ja podeu comprar les entrades online per a les tres funcions del musical “El Zoo d’en Pitus”

Ja podeu comprar les entrades online per a les tres funcions del musical “El Zoo d’en Pitus”

Ja es poden comprar les entrades aquí online per a les tres representacions del musical El Zoo d’en Pitus que El Virolet protagonitza aquest divendres 9 de setembre, a les 18h i dissabte 10, en doble sessió a les 12h del matí i a les 18h de la tarda al Teatre de Lluïsos.  Afanyeu-vos:

S’han exhaurit les entrades de divendres!

Casal d'El ViroletLa coral infantil d’El virolet ha complert els 50 anys i per celebrar-ho ha organitzat un casal de teatre musical des de l’1 de setembre que culmiranà amb les dues funcions d’El Zoo d’en Pitus. L’espectacle compta amb l’actuació de 61 cantaires d’entre 8 i 15 anys i d’un conjunt musical integrat per piano, flauta, clarinet, trompa i percussió.

El Zoo d’en Pitus és una adaptació del musical estrenat a Igualada el setembre del 2015 a partir de la novel·la de Sebastià Sorribas, amb música de Jordi Cornudella i guió de Pep Farrés i Joan Mateu.

El musical està dirigit per l’equip d’El Virolet integrat per Cinta Ollé, Magalí Sala, Marta Cordomí, Míriam López, Toni Jorquera i Eva Martínez i l’equip d’ajudants amb Aina Serra, Clara Carrera, Clara Gríful, Clara Torner, Lali Cordomí, Marcel Valls, Marta Sust i Mariona Valls. El casal i la preparació del musical ha comptat també amb la col·laboració de molts dels cantaires de la coral juvenil Sinera, el cor de Lluïsos que constitueix l’evolució natural dels cantaires infantils quan passen a l’etapa juvenil.

El director d’escena és Adrià Aubert i la directora musical, Eva Martínez. Anna Romaní n’és la responsable de moviment i Helena Majó i Anna Llimós, d’escenografia i atrezzo. Els músics són Víctor Valls, el piano; Aina Casal, a la flauta; Marc Reguant, al clarinet; Jordi Guasp, a la trompa i Dani Guisado, a la percussió.

Ens hem colat en un assaig el dia abans de la preestrena:

Assaig d’El Zoo d’en Pitus

Per a més informació:
Aquest és el vídeo  que van llançar a la xarxa durant el curs de crida a participar al musical:.

 

 

 

Deixeu el vostre comentari