Escalfant motors pel ‘Màgicus’

El Màgicus torna aquest octubre amb una programació per a tots els públics i amb la implicació de bona part del barri. Se celebrarà el cap de setmana del 21, 22 i 23 d’octubre als Lluïsos, i s’iniciarà amb el Concurs de joves mags, que des de l’any passat ha augmentat l’exigència i la professionalització. L’acte central serà la gran Gala de màgia de dissabte dirigida al públic familiar que doblarà les sessions i es repetirà a la tarda i al vespre. Però també hi ha previst realitzar el Taller de màgia, el diumenge 23 d’octubre a les 11h del matí. Podeu començar a reservar plaça si voleu! La programació d’enguany inclou d’altres sorpreses que ja anireu coneixent i manté la implicació de barri.

La Gala de màgia de dissabte dirigida al públic familiar doblarà sessió a les 18:30h i a les 22h

 

El Festival de Màgia Jove de Barcelona arriba a la seva setena edició, consolidat com a un espai de referència pel món de la màgia a la nostra ciutat i convertit en certàmen patrimoni de Gràcia, precisament per aquesta implicació de mercats, carrers i aparadors. En la darrera edició, un miler de persones van participar de les activitats del  durant tot el cap de setmana. I la cita central, la Gala de màgia de dissabte, va reunir més de 330 persones.

Com cada any, però, la programació del Festival de Màgia Jove de Barcelona es completa amb diverses activitats que impliquen el barri de Gràcia i que busquen fer créixer la passió per aquest art amb tants anys d’història. Els Apradors Màgics, en col·laboració amb l’Eix Comercial de Gran de Gràcia, i la Màgia als Mercats, convertida ara en un concurs d’espectacles de màgia de carrer, tornaran a omplir de

Cartell Màgicus

Cartell Màgicus

màgia la capital catalana, mentre que els més petits podran iniciar-se com a mags en tallers dedicats a la màgia.

Un concurs amb més exigència professional i una Gala doble que torna a Lluïsos Teatre

El Concurs de Joves Mags, que inaugura el Festival, serà un dels actes principals de la programació. Les noves bases, més exigents, aplicades ja a l’anterior edició, i la presència d’un Jurat que compta amb representants de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme i de la Federació Internacional de Societats Màgiques, a més de la presència de mags internacionals, l’estan convertint en un espai de descoberta de joves promeses. És el cas de l’actual Gran Premi del Màgicus, el jove D’Albéniz, a qui el Concurs de Joves Mags va servir com a trampolí per fer-se amb el 2n Premi Nacional de Manipulació. Amb totes les places plenes i llista d’espera, al Concurs d’enguany podrem gaudir de les actuacions de 10 joves mags, vinguts també des del País Basc i València.

L’altre cita ineludible del Màgicus serà la Gala de Màgia, que torna als Lluïsos Teatre. Si el Concurs és el moment de les futures promeses, a la Gala podrem gaudir de les ja consolidades i que compten amb el reconeixement internacional. Els argentins Brando i Silvana, que es faran càrrec de la presentació, el badaloní Enric Magoo, Premi Mundial de Màgia Còmica, i l’italià Matteo Cucchi seran alguns dels encarregats de fer-nos gaudir amb la millor màgia.

Deixeu el vostre comentari