Vols aprendre a fer drons o a crear vídeojocs?

Vols aprendre a fer drons o a crear vídeojocs?

Aquest curs tens la possibiltiat d’aprendre a muntar drons al nou Taller de robòtica que estrenem a Lluïsos els dimarts a la tarda (de 17:30h a 19h) o els dissabtes al matí (de 10h a 13h). L’activitat va dirigida a nois i noies d’entre 8 i 16 anys i s’hi pot aprendre a programar videojocs, i molt més sobre robòtica i electrònica. Podràs dissenyar i programar el teu propi joc i idear com seran els personatges. I també inclou una immersió en cultura Maker i fabricació digital. Es tracta de familiaritzar-se en mecànica i màquines motoritzades, tot un repte pels que sou manetes i teniu ganes de fer i desfer sense por!

Consulta els Talles de Lluïsos 2016-17, n’hi ha molts de nous i amb més horaris que mai.

Deixeu el vostre comentari