El DescoNNecta arrenca dimarts amb la festa d’anunci dels seleccionats

El DescoNNecta arrenca dimarts amb la festa d’anunci dels seleccionats

Dimarts vinent dia 4 a les 19h, el bar de Lluïsos acollirà la festa de presentació del concurs de música en viu DescoNNecta, amb l’anunci dels 6 grups novells seleccionats. D’entrada us podem dir que ens ha sorprès el bon nivell i que la selecció ha estat difícil.

Els grups seleccionats participaran en un dels dos concerts de semifinals, el 14 i 15 d’octubre, divendres i dissabte, a les 20h, al pati de Lluïsos. Els grups guanyadors seran escollits en les votacions que facin el públic, un 50%, i del jurat del concurs, l’altre 50%. Entre el jurat que hi participa hi ha crítics musicals, organitzadors de festivals de prestigi, entitats musicals de Gràcia i membres de Lluïsos i de L’Ampli, els organitzadors de la iniciativa.

Els dos grups guanyadors que surtin dels concerts de semifinals tocaran el divendres 18 de novembre al Teatre de Lluïsos amb un grup professional ‘sorpresa’ que anunciarem dimarts vinent.

Aquest és un concurs engegat pels Lluïsos de Gràcia i el magazin cultural L’Ampli amb l’objectiu de donar la possibilitat als grups novells de menys de 25 anys a actuar en directe i fer-ho al costat d’un grup de prestigi.

Deixeu el vostre comentari