Voleu cultivar enciams i bledes al terrat de Lluïsos?

Voleu cultivar enciams i bledes al terrat de Lluïsos?

Ja hem obert les inscripcions per a l’Hort urbà del terrat de Lluïsos. Aquest serà el segon any que hi ha hort al terrat des de la inauguració de les noves instal·lacions de la casa. En total tenim 9 taules que podeu cultivar en família, parella, sols, seccions, socis…, com vulgueu. I per ara, encara hi ha 3 taules lliures.

Dilluns vinent dia 3 farem la primera trobada d’usuaris de l’hort urbà, pels que ja tenen taula i pels qui hi estigueu interessants. Ens trobarem a les 19:30h al terrat. 

Hi podeu produir enciams, cebes, tomàquets, albergínies, pebrots, raves, calçots, bledes, carbasses, i totes les hortalisses de temporada que us sembli.

Els Horts urbans no estan pensats per a obtenir grans produccions comercialitzables sinó que estan pensats per a produir petites quantitats de verdures variades, per a l’autoconsum. Es tracta d’oferir a tothom l’oportunitat de veure el procés i la feina que implica un petit hort. La producció en és ecològica, sense la utilització d’adobs químics ni insecticides.

Els qui estigueu interessats us podeu adreçar a recepció

 

 

Deixeu el vostre comentari