El 6 grups seleccionats del concurs ‘DescoNNecta’ competiran per una final amb Joan Colomo & Banda

El 6 grups seleccionats del concurs ‘DescoNNecta’ competiran per una final amb Joan Colomo & Banda
  • El bar de Lluïsos ha acollit avui la festa de presentació del Concurs de música en viu ‘DescoNNecta’ amb l’anunci dels 6 grup seleccionats
  • El concert de la final serà el 25 de novembre al teatre de Lluïsos amb l’actuació de Joan Colomo & Banda i els 2 grups finalistes que faran de teloners
  • Les semifinals seran el 14 i 15 d’octubre al pati de Lluïsos a les 20h, en dos concerts amb els 6 grups seleccionats
  • El jurat estarà format per professionals de l’àmbit musical, de diferents festivals de música i membres de l’organització; Lluïsos i L’Ampli

El Bar dels Lluïsos de Gràcia ha acollit avui l’anunci dels 6 grups seleccionats pel concurs de música en viu “DescoNNecta” dirigit a  grups musicals novells amb esperit creador i amb moltes ganes de tocar en directe. Els 2 grups escollits que passin els concerts de semifinals actuaran de teloners d’un grup reconegut que fins ara no s’havia fet públic; el grup que encapçalarà el cartell de la final serà Joan Colomo & Banda i el concert es farà el dia 25 de novembre al Teatre de Lluïsos de Gràcia.

Els assistents podran votar el grup que consideren guanyador, que serà decidit al 50% entre el públic i el jurat, igual que en les semifinals. A més, entre els premis pel grup que resulti guanyador del “DescoNNecta” hi haurà l’actuació al Festival Cruïlla 2017.

El concurs compta també amb un jurat reconegut amb noms de molts àmbits musicals diversos: el jurat està integrat per crítics musicals i premsa del sector; Jordi Bianciotto d’El Periódico, Clara Nervion del Time Out i Albert Balanzà de l’Independent de Gràcia, i també compta amb la col·laboració dels Festivals, Cruïlla, Carnet_Rock i Vallsonora, i amb dos responsables del l’organització del concurs: L’Ampli i els Lluïsos deGràcia.

Desconnecta, NN, concert de música en viu, concurs de joves músicsEls grups escollits: Snooze, Strive, Mig Quart de Segle, Blackfeet, Wood i Black Gearbox.

Els grups seleccionats pel concurs han estat: Snooze, Strive, Mig Quart de Segle, que actuaran el divendres dia 14 d’octubre a les 20h al pati de Lluïsos i Black Gearbox, Blackfeet i Wood, que actuaran l’endemà, el dissabte 15 a la mateixa hora i lloc.

Lluïsos de Gràcia i el magazin cultural L’Ampli han posat en marxa el concurs “DescoNNecta 2016” per a aquells grups musicals joves que vulguin començar a fer-se un nom en l’escenari musical català.

El concurs va començar el 10 de juny, amb l’inici de la fase d’inscripció, que es va allargar fins el 15 de setembre. Els grups participants han enviat un vídeo o una maqueta al correu desconnecta@lluisosdegracia.cat amb una cançó de creació pròpia que ha estat projectada avui durant la festa de presentació.

Facebook  @desco_NN_ecta

Deixeu el vostre comentari