Conills màgics als aparadors de Gran de Gràcia pel Màgicus

Conills màgics als aparadors de Gran de Gràcia pel Màgicus

A partir de la setmana vinent, podràs descobrir els conills màgics que s’hauran amagat pels aparadors del carrer Gran de Gràcia, coincidint amb la celebració del Festival de Màgia Jove de Barcelona, el Màgicus. Seran conills del Màgicus, apadrinats i decorats per diverses entitats del barri, que envairan els aparador de l’Eix Comercial del carrer Gran.

Pots comprar les entrades aquí.

El Màgicus arriba a la seva setena edició aquest 21, 22 i 23 d’octubre, consolidat com a un espai de referència pel món de la màgia a la nostra ciutat i convertit en certàmen patrimoni de Gràcia, precisament per aquesta implicació de mercats, carrers i aparadors. En aquesta ocasió, s’iniciarà amb el Concurs de joves mags, el divendres, que des de l’any passat ha augmentat l’exigència i la professionalització. L’acte central serà la gran Gala de màgia de dissabte dirigida al públic familiar que aquest any, com a novetat, doblarà les sessions i es repetirà a la tarda i al vespre, a les 18:30h i a les 22h.

Si vols apadrinar un conill, escriu-nos a: festivalmagicus@lluisosdegracia.cat

Per a més info:

http://lluisosdegracia.cat/blog/2016/09/21/escalfant-motors-pel-magicus/

 

Deixeu el vostre comentari