L’Amagatall arrenca temporada a Collserola

L’Amagatall arrenca temporada a Collserola

Aquest diumenge 23 d’0ctubre iniciem nou curs amb una nova proposta de sortida a la serra de Collserola, des d’un dels racons més concorreguts de la serra, el Baixador de Vallvidrera i rodalies. Sortirem a les 10h del matí des i des d’aquest punt, començarem la sortida. De fet, dins el cicle l’Amagatall, ja n’hem fet vàries excursions que han sortit des d’aquesta localització.

Dia:  23 d’octubre de 2016
Hora: 10h
Punt de sortida: Estació Ferrocarrils Baixador de Vallvidrera.
Distància: 7 Km.
Temps estimat: 3h

L’inici de la sortida serà l’estació dels Ferrocarrils de Baixador de Vallvidrera. D’allà enfilarem la concorreguda ruta que ens du al Museu Verdaguer, el centre d’informació del Parc i l’escola els Xiprers. Seguint el camí de terra arribarem a un dels trencalls que ens porta cap a la zona dels itineraris de la Budellera. Nosaltres obviarem el trencall i seguirem camí amunt, en direcció sempre, al coll de la Vinassa.

Un cop arribats a dalt del camí, començarem a guanyar en vistes a tots els punts de la serra, ja sigui contemplant Montserrat, el Montseny o Sant Llorenç del Munt, amb la Mola omnipresent.

Seguirem l’Av. Collserola, tot trobant les primeres indicacions cap a la Font del Canet. Trobarem un corriol que fa baixada, Sense pèrdua arribarem a la Font del Canet i seguirem baixant avall, i al final arribarem a l’àrea de lleure de Santa Maria de Vallvidrera, i en un tres i no res, tornem al punt d’orígen del Baixador de Vallvidrera.

 

 

1 Comentari
  • Celeste Romero 2016 Oct 24 / 10:09

    Una excursió genial, ni curta ni llarga que ens ha permès oxigenar i netejar una mica els nostres pulmons de la contaminació diària, activar el nostre cos caminant, conèixer gent amb inquietuds diverses i retrobar-nos amb la natura.

    Fins i tot algun s’ha assabentat que té un doble no molt lluny del carrer on viu.

    Gràcies Montxi!!!!!

Deixeu el vostre comentari