Lluïsos acull el TEDxGràcia, jornada de xerrades de reflexió sobre la vida

Lluïsos acull el TEDxGràcia, jornada de xerrades de reflexió sobre la vida

Lluïsos acull el TEDxGràcia, una jornada de xerrades multidisciplinars sobre les etapes de la vida

La 3a edició del  TEDxGràcia 2016 Beats of life, tindrà lloc a Lluïsos el 12 de novembre per debatre des d’un punt de vista multidisciplinar les qüestions que més ens afecten en cada etapa de la vida. Es tracta d’un dia de debat i intercanvi amb 11 ponents, tallers, cafès col·loqui, networking, i diverses activitats que pretén concentrar de les 10h a les 19h el debat sobre les qüestions vitals que no ens plantegem al dia a dia, però que ens afecten en cada etapa de la vida.

Des d’un llevador (home) fins a una de les 75 dones més influents d’Espanya, passant per un astrofísic que col·labora en projectes de Big Data al Banc Mundial o un expert comediant que va superar el bullying amb humor, aquest és el ventall dels 11 conferenciants del TEDxGràcia. Tots ells intervindran a l’escenari de Lluïsos Teatre durant tot el dia, en combinació amb la resta d’activitats de la jornada.

El TEDx és la versió local de les conferències TED, un esdeveniment internacional anual de referència en el què alguns dels pensadors i emprenedors més importants del món són convidats a compartir el que més els apassiona. Alguns dels vídeos del  www.ted.com, s’han descarregat milions de vegades i s’han usat en escoles i universitats com a eines educatives i per fomentar el debat.

Més informació:

 

 

Deixeu el vostre comentari