“ROIG”: Recital i concert a Lluïsos, en commemoració de Montserrat Roig

“ROIG”: Recital i concert a Lluïsos, en commemoració de Montserrat Roig

Dijous 15 de desembre a les 20h Lluïsos Teatre acollirà l’espectacle “Roig”, un recital i concert en commemoració del 25è aniversari de la mort de l’escriptora i periodista Montserrat Roig. Un espectacle que a més de fer divulgació de la seva obra, també compta amb records, olors, colors i emocions de la vida de l’insigne escriptora. Les entrades es poden comprar aquí online.

L’espectacle “Roig” és una iniciativa de la Federació d’Ateneus de Catalunya que es podrà veure a tres ateneus més de Barcelona entre els mesos de novembre i desembre: Centre Sant Pere Apòstol, Lluïsos d’Horta i Associació Cultural Sant Vicenç de Sarrià. Després continuarà de gira per a d’altres entitats.

Intervenen i actuen a l’espetacle:

Mònica Lucchetti narració
Llúcia Vives cant
Carles Beltran música

Això escriu l’actriu Mònica Luchetti de Montserrat Roig:
Enguany es commemora el 25è aniversari de la mort de Montserrat Roig, escriptora i periodista catalana, feminista i d’esquerres… Una dona, que el 1975 em va fer una entrevista per la revista TRIUNFO. Érem un grup de nens d’uns 11 o 12 anys. Recordo aquell moment molt especial… recordo també, la Roig a casa en els sopars de “pastata” que feia la mare i que s’allargaven fins a la matinada… sopars amb l’Ovidi Montllor, Toti Soler, Jordi Socias, Gabriel Ferreter, Juan Diego i tanta gent vinculada a la cultura i a la política… entre elles la Roig. ROIG, perquè ens agrada, ens hi sentim identificats, i alhora, gràcies a l’espectacle hem pogut aprofundir més en la seva novel·la i redescobrir els seus articles tan actuals encara.

Deixeu el vostre comentari