100 cantaires participen al taller de Gospel de Ramon Escalé

100 cantaires participen al taller de Gospel de Ramon Escalé

Èxit aclaparador de la convocatòria de VaDeGospel d’aquest dissabte passat. Ramon Escalé omple sempre, i aquesta vegada ho va demostrar amb escreix. L’impulsor del Gospel al cant coral va impartir un taller al teatre de Lluïsos que va convocar un centenar de cantaires amb ganes, alegria i entusiasme.

Taller de Gospel Taller de Gospel
Durant quatre hores, els participants van estar cantant, ballant i practicant les tècniques proposades pel director. En acabar, una seixantena d’assistents es van quedar al sopar de castanyada que va anar acompanyat d’un ball de castanyada fins a les 24:30 de la nit, amb el grup de rumba “Rumbakana“.

Al facebook hi trobaràs un l’àlbum de les fotos.

Deixeu el vostre comentari