Aprendre judo a través del joc, els dimarts i dijous a la tarda

Aprendre judo a través del joc, els dimarts i dijous a la tarda

Al taller de Judo de Lluïsos s’hi apren aquest esport olímpic de manera molt didàctica, amb el joc com a eina principal. El judo no és només una pràctica esportiva, tal i com indica l’arrel etimològica de la paraula Judo (Ju: flexibilitat i Do: camí), es tracta d’un esport amb un clar objectiu educatiu i de transmissió de valors:  busca aportar equilibri a la vida diària  fent servir un mètode d’educació física i mental basat en una disciplina de combat cos a cos. Podeu venir a practicar-lo el dijous a la tarda especialment, perquè els grups dels dimarts ja estan gairebé plens!

Les classes són dimarts i dijous en diferents horaris segons les edats:
DE 5 A 8 ANYS
Dimarts i/o dijous de 17:30 a 18:30h
DE 9 A 12 ANYS
Dimarts i/o dijous de 18:30 a 19:30h

Carla Ubasart

Carla Ubasart

Els professors de Lluïsos són dos bons especialistes del Judo: l’Òscar Gispert i la Carla Ubasart. La Carla va quedar 9ª classificada a Màlaga a la Copa d’Europa de Judo, fa dues setmanes i es prepara per al Campionat d’Europa Sub 23 a Israe, aquest dissabte vinent..

2 Comentaris
 • Gemma 2017 Set 17 / 21:20

  Bon dia,
  voldríem saber si encara queda alguna plaça per un nen de 8 anys (suposo que sería pel grup de 18:30 doncs és del 2009). Estem interessats en els dimarts doncs dijous no el tenim disponible.

  Moltes gràcies

  • LLdG 2017 Set 20 / 09:16

   Bon dia Gemma.
   Hi ha places, has de fer la inscripció a través del web i si vols més informació escriure a info@lluisosdegracia.cat o venir a les jornades de portes obertes dijous 21 a les 17.30h.
   Gràcies.

Deixeu el vostre comentari