L’intercanvi de tardor “Renova la teva Roba” serà del 7 a l’11 de novembre

L’intercanvi de tardor “Renova la teva Roba” serà del 7 a l’11 de novembre

Torna l’intercanvi de roba de tardor que acull Lluïsos cada any coincidint amb el canvi de roba dels nostres armaris, quan arriba el fred.  Del 7 a l’11 de novembre el hall de Lluïsos és l’espai d’intercanvi del Renova la teva roba. Els primers tres dies, del 7 al 9 de novembre de 17h a 20h són de recollida i els veïns i veïnes que ho vulguin poden portar la roba que ja no usin i que estigui en bon estat. Amb els cupons Renova que n’obtinguin, podran venir el dijous 10 i el divendres 11, també a la tarda de 17h a 20h a canviar-los per la roba que  més els agradi.

Per ara ja hi ha 230 peces de roba per triar i remenar. Avui és l’últim dia de recollida i demà a les 17h comença l’intercanvi.

Deixeu el vostre comentari