‘Verd Primera’ de BTV s’endinsa en l’intercanvi de roba a Lluïsos

‘Verd Primera’ de BTV s’endinsa en l’intercanvi de roba a Lluïsos

Verd Primera ha entrevistat aquest matí al responsable de projectes de Lluïsos, David Montfort, per interessar-se sobre l’intercanvi de roba que l’entitat fa a la tardor i la primavera, durant el canvi d’estació. El “Renova la teva roba” és una campanya d’intercanvi que organitzen amb l’Ajuntament diferents entitats de la ciutat. L’objectiu és ben senzill: per la roba que cadascú porti, es subministren uns ‘Vals’ que servieixen després per recollir la roba que es vulgui.

Entrevista David Monfort (Verd Primera)

El “Renova” de tardor es va fer durant tota la setmana passada a Lluïsos i va ser possible gràcies a la col·laboració de 6 voluntaris del Banc del Temps. Aquest any hi ha hagut un intercanvi total de 202 peces de roba, majoritàriament jaquetes i samarretes, encara que també les peces de roba infantil han tingut força èxit. Hi han participat 45 persones, la majoria procedents del barri de Gràcia. Es pot dir que el perfil dels qui intercanvien roba són majoritàriament dones, majors de 60 anys, encara que hi ha un grup de dones entre 30 i 45 anys que també és significatiu.

 

Deixeu el vostre comentari