L’Amagatall torna d’excursió a la Serralada de Marina

L’Amagatall torna d’excursió a la Serralada de Marina

Diumenge 27 els excursionistes de l’Amagatall coneixeran una mica més la  Serralada de Marina, on hi van ser per primera vegada ara fa un any, aproximadament. Aquesta cadena muntanyosa propera al litoral està situada a l’altra banda del riu Besós i es mou a cavall de diversos municipis com Sant Adrià de Besós, Tiana i Badalona. La sortida va des de Montcada i Reixac fins a Badalona, pel Coll dels Frares i Sant Jeroni de la Murtra. Aquesta és una ruta que permet gaudir del paisatge urbà del Barcelonès i del Maresme, així com de tota la carena muntanyosa de la serralada Prelitoral, amb magnífiques vistes de Montserrat, Sant Llorenç del Munt, els cingles de Bertí i el Montseny. L’arribada és la plaça de Pompeu Fabra de Badalona.

Dia:  27 de novembre de 2016

Hora: 10h

Punt de sortida: Estació RENFE Montcada i Reixac

Distància: 9 Km.

Temps estimat: 3h

Et pots afegir a l’excursió enviant un email a info@lluisosdegracia.cat

 

Deixeu el vostre comentari