Lluïsos opta a dues candidatures dels Premis Ateneus 2016

Lluïsos opta a dues candidatures dels Premis Ateneus 2016

Lluïsos opta a dues de les candidatures dels Premis Ateneus 2016 que es donaran a conèixer el dia 14 de desembre a les 19h a la Sala Marquès de Comillas de les Drassanes Reials de Barcelona. La proposta d’Stage Escènic Juvenil opta al Premi Jove Proposa i el concurs de música en viu per a grups joves DescoNNecta és candidat al Premi al Foment de la participació.

Recordeu que el Premi Jove Proposa és de votació popular: podeu votar-lo a la pàgina web del Diari Ara.

Els socis i sòcies que vulgueu assistir al lliurament dels premis el dia 14 podeu enviar un email a secretaria@lluisosdegracia.cat . I els que ho desitjeu, podreu fer una visita gratuïta al Museu Marítim (de 18.00 a 19.00 hores).

 

Deixeu el vostre comentari