Intercanvia les teves joguines a Lluïsos!

Intercanvia les teves joguines a Lluïsos!

El dia 21 i 22 de desembre, de 17h a 20h, a Lluïsos de Gràcia ens pots portar les joguines que ja no et facin servei i participar a la campanya “Renova les teves joguines”. Aquesta activitat és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat de Barcelona i compta amb el suport de l’Ajuntament.

A canvi de portar les joguines es donaran vals Renova que permetran canviar-los per altres joguines en qualsevol dels punts de recollida i intercanvi de la ciutat. A Lluïsos podràs venir el dia 23 de desembre de 17h a 20h. Podeu consultar la resta de punts d’intercanvi descarregant el PDF o consultant la web del projecte.

 

Deixeu el vostre comentari