Reunió al Parlament per presentar el Projecte Pista de Lluïsos

Reunió al Parlament per presentar el Projecte Pista de Lluïsos

El 22 de desembre Oriol Hosta, president de Lluïsos de Gràcia, Nino Samsó, Marta Buch i Víctor Valls, s’han reunit al Parlament de Catalunya amb Neus Munté, Consellera de Presidència i Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport, per parlar de la pista de bàsquet.

Des de Lluïsos s’ha explicat l’actual “Projecte Pista”  i s’ha traslladat la necessitat que representa per l’entitat i per la ciutat aconseguir reformar la històrica pista de bàsquet. Durant la reunió tant la Consellera Munté com el Secretari General de l’Esport, s’han mostrat d’acord en la importància de poder fer realitat el projecte i  han posat de manifest la seva voluntat per treballar en la recerca de complicitats per tal de trobar finançament.

Des de l’Entitat es segueix treballant amb intensitat per evitar que l’any vinent no es puguin jugar partits federats a les instal·lacions de bàsquet de Lluïsos.

1 Comentari
  • neus grau 2016 des. 23 / 09:50

    Jo crec que una pluja de cartes a tots els estaments (Ajuntament, Generalitat, jugadors i jugadores de basquet de renom, Estado de España Federación de deportes,…) feta amb cara i ulls (en Carles Capdevila hi pot ajudar) i enviada personalment per els interessats (jugadors, familia, amics,…) remouria conciències.
    Doneu adreces i entre tots ho podem fer.

Deixeu el vostre comentari