La celebració del Nadal del Grup catequesi d’adults

La celebració del Nadal del Grup catequesi d’adults

El grup de catequesi d’adults va celebrar el dia 13 de gener l’Eucaristia de Nadal acompanyats per la coral Vadegospel. Ens ho expliquen així:

“El passat 13 de gener el nostre grup va tenir ocasió de fer la celebració nadalenca d’enguany, que va ser ben concorreguda i alegre. Vam tenir la sort de poder comptar amb l’ajuda de les cançons del grup “Vadegospel” dels Lluïsos i tots ho vam disfrutar de veritat, tant de la seva companyia com de les seves cançons, que ens van donar el to rítmic i alegre de com pensem haurien de ser totes les nostres celebracions eucarístiques, eixamplant els nostres cors a la convivència i l’amistat.

En acabar, es va repartir un punt de llibre amb una poesia de Joana Raspall de record i vam poder conversar tots plegats menjant una bona coca i bebent un bon vi a raig de porró. Tothom va sortir content de la trobada”.

Grup catequesi d’adults

Deixeu el vostre comentari