Coneixes els llibres que es llegiran al Club de Lectura el 2017?

Coneixes els llibres que es llegiran al Club de Lectura el 2017?

El Club de Lectura continua amb l’any nou els dilluns de 19:30h a 21h conduït per la nostra prescriptora literària de capçalera: Susanna Àlvarez.

El Club de Lectura dels Lluïsos de Gràcia es desenvolupa en dues sessions per cada lectura: a la primera treballem el llibre que hem llegit en una trobada amb les lectores i els lectors; una setmana després ens retrobem per compartir la lectura amb l’autor, l’editor o el traductor.

Els objectius són: donar a conèixer la feina dels escriptors i de les escriptores i acostar-la al màxim nombre de lectors i lectores; servir com a aprofundiment del coneixement de la llengua catalana; donar impuls a la feina de les editorials independents que editen en català i servir de plataforma per a noves veus, a més de treballar la lectura de diferents gèneres literaris i de fer visible la feina de les traductores i dels traductors en llengua catalana.

Si voleu participar-hi heu d’enviar un correu a: clubdelectura@lluisosdegracia.cat.

Aquí teniu les dates i els títols dels llibres que s’analitzaran fins al març:
    – Anatomia de les distàncies curtes de Marta Orriols (Edicions del Periscopi, 2016) – 23 i 30 de gener
    – El miracle és viure de Montserrat Abelló (Ara Llibres, 2015) – 20 i 27 de febrer
    – Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols de Sebastià Roig i Toni Benages (Editorial Males Herbes, 2015) – 20 i 27 de març

El Club compta amb la col·laboració d’Òmnium Gràcia i el suport del Consorci de Normalització Lingüística i s’allargarà fins al març.

Detalls del curs:

És a Lluïsos de Gràcia, de 19:30 a 21 del vespre

Preu del Club: 35€ per avançat (o 10€ per lectura específica)

Club de lectura

Club de lectura

Deixeu el vostre comentari