“Life is real” l’obra que s’està assajant a Lluïsos i podreu veure a l’abril

“Life is real” l’obra que s’està assajant a Lluïsos i podreu veure a l’abril

A finals de gener la companyia L’Ostra 28 va començar a assajar l’obra musical a ritme de rock&roll “Live is real”. Aquesta obra s’estrenarà a Lluïsos Teatre el cap de setmana de Sant Jordi.

Sinopsi: Mira’l. Pots veure la seva imatge a la televisió, o en un diari, o en aquell pòster que decora uns quants milers de parets, qui sap si a casa teva i tot. El reconeixes, és clar. És evident. Tothom el reconeix. És un ídol. Una icona. Seria difícil trobar una sola persona en el món que no l’identifiqués i que mai no hagués escoltat una cançó seva. I, tot i això, hi havia un dia en què ningú no sabia qui era, un dia en què ningú n’havia sentit a parlar i ningú no es girava quan se’l creuava pel carrer. Era un ésser anònim igual que la gran majoria dels mortals. Per sort, li van donar una oportunitat i avui tots podem gaudir de la seva música.  Però i si la oportunitat mai no s’hagués presentat? I si els temes que va escriure mai no s’haguessin popularitzat? I si el mite, en definitiva, mai no hagués arribat a existir?

Aquest espectacle parla de la fama, de l’èxit, del fracàs, de rock&roll, de les grans figures, dels camins no triats, de l’excés, de la mort, de la vida. És una comèdia, és un drama i és una maleïda tragèdia, igual que la nostra existència. Al seu hit Bohemian Rhapsody, Freddie Mercury s’interroga sobre la naturalesa del que veu. Mira al seu voltant i es qüestiona si allò que hi ha és la vida real o és tan sols fantasia. Nosaltres ens hem fet la mateixa pregunta. I la resposta que hem trobat és, com a mínim, inquietant. Benvinguts a Life is Real.

Dramatúrgia i direcció: Xavi Morató. Guionista de El Jueves des de 2006, es dedica igualment al teatre i ha estrenat obres en sales com el Poliorama, el Maldà, l’Eixample o l’Almeria. Com a dramaturg, ha guanyat diversos premis pels seus textos, entre els quals destaca el prestigiós Premi Born, obtingut l’any 2014 per l’obra Un peu gegant els aixafa a tots (publicada en català, castellà, gallec i euskera).

Intèrprets: Josh Climent, Raül Ferré, Laia Garcia, Malcom McCarthy, Jordi Millan, Anna Piquéi Joan Scufesis

Els podeu seguir a les xarxes socials: Facebook i Instagram

Deixeu el vostre comentari