L’exposició “On van els residus?” es podrà veure fins el dia 31 a Lluïsos

L’exposició “On van els residus?” es podrà veure fins el dia 31 a Lluïsos

EL vestibul de Lluïsos acull durant dues setmanes una exposició centrada en la gestió de residus en motiu dels actes entorn a la sostenibilitat durant la Verdinada. La mostra ofereix informació, mitjançant mecanismes i jocs interactius, diagrames, textos, vídeos i objectes tridimensionals diversos, sobre on van a parar els residus.

“On van els residus?” permet conèixer com es gestionen i quin és el destí final de vuit tipus de residus diferents: ampolles de cava, brics, càpsules de cafè, roba, frigorífics, olis de cuina, fluorescents i residus orgànics.

Per explicar aquest complex procés logístic i tecnològic s’ha creat com a element principal de l’exposició vuit mobles-dispositius que faciliten, mitjançant breus textos, gràfics, vídeos i materials reals la comprensió per part del visitant. Cadascun d’aquests elements conté un sensor de moviment integrat, que el mateix visitant engega amb la seva presència. Alguns d’aquests mobles demanen la interacció amb el públic com per exemple en un joc de vídeo interactiu on el visitant pot “treballar” en una cinta de residus orgànics. L’exposició es divideix en quatre àmbits: Entra en el cicle – Recicla! , Tornar a començar, Llegendes urbanes (FAQ) i Aplica’t ara – El teu esforç serveix!

ExposicióResidus_Notícia2ExposicióResidus_Notícia3

Deixeu el vostre comentari