Concert de Primavera del Virolet: dilluns 20 al teatre de Lluïsos

Concert de Primavera del Virolet: dilluns 20 al teatre de Lluïsos

El dilluns 20 de març, per celebrar l’arribada de la primavera i en el marc del 50è aniversari, la coral El Virolet us convida a concert al Teatre de Lluïsos a dos quarts de set de la tarda.

Els Xiulets, els més petits d’El Virolet, compartiran concert a Lluïsos amb els més menuts de la Coral Sant Medir del barri de Sants. Cada coral cantarà unes quantes cançons sols i en acabat en cantaran altres conjuntament. L’entrada és lliure i hi sou tots convidats.

El passat diumenge 5 de març, els grans d’El Virolet van compartir concert a l‘Auditori Can Roig i Torres  de Santa Coloma de Gramenet amb la coral de Xamfrà i el cor infantil Can Roig i Torres, que l’organitzava.

cartell_concert_20dmarç_sensetext

Deixeu el vostre comentari