Vols aprendre robòtica i a programar drons? Casal de Robòtica 2017

Vols aprendre robòtica i a programar drons? Casal de Robòtica 2017

Del 10 al 13 d’abril, a Lluïsos de Gràcia us hem preparat un Casal de Robòtica per a nenes i nens de 9 a 11 anys i de 12 a 15. Es faran dos grups en els mateixos horaris: de 9h a 13.30h.

El preu total per venir al casal és de 135€ amb un descompte per a socis de Lluïsos del 10% i un descompte per a germans (si apunteu a més d’un germà a partir del segon també tenen un 10% de descompte).

A diferència d’altres tallers de robòtica, i com ja es va fer al Nadal, a més a més d’aprendre a programar i entendre electrònica i com funcionen els sensors, es faran volar drons i es crearà un comandament a distància per pilotar-los. Els que hageu participat al casal de Nadal no us preocupeu perquè no repetirem experiments i aprendrem coses noves!

Es recomana a totes les nenes i nens portar un ordinador portàtil, no és imprescindible però es recomana per poder treballar millor.

Podeu inscriure-us a través d’aquest formulari o enviant un correu a info@lluisosdegracia.cat

En aquest reportatge que ens va fer Betevé al Nadal s’expliquen algunes de les activitats que es van fer en aquest primer Casal de Robòtica.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Deixeu el vostre comentari