Sessió especial del Club de Lectura oberta i gratuïta

Sessió especial del Club de Lectura oberta i gratuïta

Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols, el còmic basat en la vida del filòsof, publicat per la gracienca –alhora que universal– editorial Males Herbes. Vine als Lluïsos de Gràcia el dilluns 27 de març, a partir de les 19.30 h, i coneixeràs els seus autors, Sebastià Roig i Toni Benages i Gallardo.

El Club de Lectura obre les seves portes en aquesta última sessió del curs, a totes aquelles persones que vulguin acostar-se a conèixer els autors d’aquest llibre que a més a més de ser una meravella del fantàstic, està il·lustrat amb molta cura, de manera que imatge i text creen una única obra que funciona a la perfecció.

A les 19.30h obrim les portes de la Sala Seccions (1r pis).

 

ExtraordinariesAventuresFrancescPujols

Deixeu el vostre comentari