Torna a Lluïsos el Torneig de Bàsquet Adaptat Sant Jordi

Torna a Lluïsos el Torneig de Bàsquet Adaptat Sant Jordi

 

La cinquena edició del torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi es farà a la pista de bàsquet de Lluïsos de Gràcia el dia 21 de maig. Hi participaran quatre equips masculins (CE Taiga, Encert Sant Martí, Prodis i Lluïsos de Gràcia-acidH) i dos femenins (Encert Panteres i Lluïsos de Gràcia-acidH Fem.). Enguany el jugador de bàsquet Xavi Rubio farà de padrí del torneig.

El Torneig que començarà a les 08.45h amb el sorteig de creuaments i es preveu que acabi a les 13.45h amb el lliurament dels premis. A les 11.30h un cop acabades les semifinals masculines es faran els parlaments i la presentació institucional per part dels representants de les entitats i del padrí de l’esdeveniment.

Col·laboren i fan possible el Torneig: Stiga, La Caixa i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual ACELL.

Us hi esperem!

Deixeu el vostre comentari