Torna el Concurs de bandes joves “DescoNNecta”

Torna el Concurs de bandes joves “DescoNNecta”

Ja és oberta la convocatòria per la 2a edició del concurs ‘DescoNNecta’ per a bandes novelles amb esperit creador. Aquest concurs és la segona vegada que es celebra impulsat per Lluïsos de Gràcia i el magazine cultural L’Ampli. Si sou un grup de música i teniu menys de 25 anys: mireu-vos les bases i presenteu-vos! Fins el 10 de setembre teniu temps!

Entre el jurat hi haurà professionals de l’àmbit musical i membres de festivals catalans com el Canet Rock i el Festival Cruïlla i de segells discogràfics com BCore o BankRobber.

Per participar-hi, els grups han d’enviar un vídeo o una maqueta al correu desconnecta@lluisosdegracia.cat abans del 15 de juliol amb una cançó de creació pròpia i de qualsevol estil musical. Inicialment se seleccionaran entre 6 i 8 grups, que es donaran a conèixer durant la festa de presentació del Concurs, que es farà al setembre.

Els grups seleccionats tocaran en dos concerts en directe que tindran lloc el 20 i 21 d’octubre al pati dels Lluïsos de Gràcia. El repertori serà d’entre 20 i 30 minuts i haurà d’incloure temes propis. Els 2 grups finalistes d’aquest doble concert passaran a la final que tindrà lloc el novembre al Teatre de Lluïsos de Gràcia i faran de teloners d’un grup professional conegut que encara no podem anunciar. El guanyador es decidirà entre les votacions del jurat de l’organització (50%) i el públic present a la sala (50%).

El jurat estarà format per membres de l’organització i professionals de l’àmbit musical com festivals catalans (Canet Rock i el Festival Cruïlla) i segells discogràfics independents (Bankrobber i BCore). En breu s’anunciaran més col·laboradors.

Aquest és el segon any que es convoca el “DescoNNecta” que originàriament va començar com un cicle de música de petit format per a joves músics d’entre 14 i 22 anys que es feia antigament al bar de Lluïsos de Gràcia. La nova etapa del “DescoNNecta” va dirigida a músics menors de 25 anys i en una proporció petita, els grups poden incloure membres de més edat, però que no superin mai els 29 anys. L’any passat dels 6 grups escollits van arribar a la final els Snozeer i els Wood qui, finalment, van resultar guanyadors. En Joan Colomo va ser l’encarregat del concert de tancament de la primera Gran Final del DescoNNecta 2016.

Podeu trobar tota la informació al web del Desconnecta i a les xarxes socials.

 

 

 

 

Deixeu el vostre comentari