L’Amagatall visita la Serra de Collserola diumenge 28

L’Amagatall visita la Serra de Collserola diumenge 28

L’Amagatall es trasllada novament a la serra de Collserola per fer una ruta que ens permetrà gaudir de la vessant nord-est de la serra. El camí que transcórrer entre les viles de Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat. És una excursió molt apte per a tothom, ja que camina per amples camins i de poca pendent. A més, en alguns trams, la bellesa del paisatge ens encisarà i podrem observar elements d’interès com l’ermita de Santa Maria de les Feixes, l’àrea de lleure de Can Coll o el pi d’en Xandri, emblema del paisatge i la natura de Sant Cugat.

Hora d’inici: 10h
Punt de trobada: Sortida de l’estació de RENFE de Cerdanyola del Vallès.
Durada aproximada: 3h 30min

Deixeu el vostre comentari