Diumenge 18 de juny torna Sant Lluís amb moltes activitats

Diumenge 18 de juny torna Sant Lluís amb moltes activitats

Com ja és tradició, el diumenge 18 de juny  de la Festa Major de Lluïsos es fa un dinar popular amb fideuà a la Plaça del Nord. Aquest any el menú consta d’una amanida individual, la fideuà i postres, amb pa, vi, aigua i cafè. El preu del dinar són 15€ i podeu comprar els tiquets a Recepció fins el dia 12 de juny.

Al matí podreu veure titelles en la darrera represntació d’aquest curs: “Racons de Contes”. A les 12h per a nenes i nens a partir de 3 anys. És la segona vegada que es prova aquest format de tres històries itinerants per tota la casa. És una col·laboració amb el Festival Píndoles.
cartellRaconsdeContesQUADRAT17

A les 14.15h començarem donant la benvinguda en el tradicional pregó i en acabar el dinar hi haurà un bingo popular.

A les 17.30h podreu assistir al també tradicional concert de Sant Lluís  que es tornarà a celebrar després de molt de temps a la Pista i comptarà amb la participació de totes les corals de Lluïsos i en especial del Virolet que enguany celebra el seu 50è aniversari.

logo final color copia

Us hi esperem!!

Deixeu el vostre comentari