Rafa Romàn deixa la presidència de la Junta de Bàsquet de Lluïsos

Rafa Romàn deixa la presidència de la Junta de Bàsquet de Lluïsos

Aquest cap de setmana, durant les 12 hores de Bàsquet de Lluïsos de Gràcia, el fins ara president de la Junta de Bàsquet Rafa Romàn va acomiadar-se de la casa. Roman va fer el traspàs a Rafa Nache que encapçalarà una nova junta de Bàsquet que des d’avui comença a treballar en els nous reptes per començar la temporada 2017-18. El projecte pista per una banda i l’ascens del sènior de Lluïsos per l’altra.

Rafa Roman que durant 5 anys ha estat encapçalant la Junta va voler agrair a totes les persones que l’han acompanyat:  “Esther Martinez Marti, Cristina Galofré, Oriol Crespo, Ruben Brotons Marti, Rafa Nache, Xavier Mascaró Serra, Montse Martí, Ramon Grau Font, Berta Ximenes, Robert Balaguer i a Lluïsos de Gràcia per l’oportunitat. I com no, jugadors, entrenadors, mares i pares per haver confiat en aquests 5 anys”.

Podeu consultar-lo íntegre en aquest enllaç: Discurs Rafa Romàn.

Deixeu el vostre comentari