La coral Vadegospel rebrà al juliol a la coral Joyful Voices of Inspiration

La coral Vadegospel rebrà al juliol a la coral Joyful Voices of Inspiration

La coral Vadegospel serà l’encarregat d’obrir el del concert de gospel que realitzarà el dissabte 15 de juliol a les 19h la coral de Boston Joyful Voices of Inspiration al Teatre de Lluïsos de Gràcia.

Les entrades per a aquest concert es poden comprar a través d’aquest enllaç.

Joyful Voices of Inspiration és un cor de Gospel de la Ciutat de Boston que es va formar a la primavera de 1999 per cantar només una vegada en una gira per Itàlia. Després van decidir seguir cantant i van incorporar una tasca educativa sense ànim de lucre, que és promoure una major estima per la música gospel negra, tant a Amèrica com a tot el món. El cor acull a persones de totes les races, credos i classes i aspira a servir de model de diversitat i harmonia

En ser fundat com un cor viatger, cada estiu fan una gira i aquest any arribaran fins als Lluïsos de Gràcia de la mà de Vadegospel per compartir l’alegria i el poder que viu en la música.

Deixeu el vostre comentari