Ja tenim la programació de titelles per a escoles 2017/18!

Ja tenim la programació de titelles per a escoles 2017/18!

Donem el tret de sortida de la campanya escolar pel curs que ve amb una programació espectacular per a nens i nenes des d’educació infantil fins a cicle mitjà, que podeu consultar a www.lluisosteatre.cat/escoles

Ens visitarà Festuc Teatre amb “La rateta que escombrava l’escaleta”, l’Estaquirot Teatre amb “En Jan Totlifan”, Forani Teatre amb “Valentina”, el Centre de Titelles de Lleida amb “El petit elefant”, Zipit Company amb “Jai el mariner” i Teatre Nu amb “Maure el Dinosaure”. Tots ells són espectacles triats amb cura perquè les escoles que vinguin a veure’ls en surtin contentes. Hi ha espectacles des d’educació infantil fins a cicle mitjà de primària.

Si coneixeu mestres, no dubteu en passar-los la informació. I per qualsvol dubte ens podeu escriure a teatre@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari