Nueva Vulcano cap de cartell del DescoNNecta 2017

Nueva Vulcano cap de cartell del DescoNNecta 2017

La segona edició del DescoNNecta comptarà amb el grup Nueva Vulcano com a encarregat de tancar la final del concurs, el dia 4 de novembre al teatre dels Lluïsos de Gràcia. El grup, que està treballant actualment en el seu quart disc, té previst presentar en primícia alguna de les seves novetats durant el concert.

Tal i com es va fer l’any passat en la primera edició, el concurs constarà de dues fases: semifinals i final. Entre tots els inscrits fins el 10 de setembre, es realitzarà una preselecció de grups, que s’anunciaran a l’octubre amb una presentació al Bar Perdem el Nord de Lluïsos.

El jurat encarregat de la preselecció està format per professionals de l’àmbit musical i membres dels festivals Canet Rock, Cruïlla i Vida, i els segells discogràfics independents Bankrobber i BCore. Com a novetat en aquesta edició s’incorporen com a jurat els membres del grup cap de cartell, Nueva Vulcano.

Les semifinals tindran lloc els dies 20 i 21 d’octubre al pati dels Lluïsos de Gràcia i les votacions seran 50% públic i 50% jurat. La gran final es farà divendres 10 de novembre al Teatre dels Lluïsos, on els dos finalistes tocaran en directe i es decidirà al moment qui és el guanyador.  En acabar, es podrà veure el concert de Nueva Vulcano.

Des de la organització del concurs s’ha volgut convidar a formar part del projecte a aquesta banda de Barcelona, amb una forta connexió a la Vila de Gràcia. Els components de Nueva Vulcano han estat molt vinculats a entitats i associacions del barri, especialment amb l’Associació Cultural Heliogàbal. Durant un temps van estar assajant al carrer Goya, d’on van sortir-ne alguns dels seus hits. Per tot plegat, s’ha considerat que complien els requisits per ser cap de cartell de la segona edició del DescoNNecta. Així, el divendres 10 de novembre es podrà gaudir del potent directe d’aquest grup referent de la dècada dels 2000 a Barcelona.

El DescoNNecta originàriament va començar com un cicle de música de petit format per a joves músics d’entre 14 i 22 anys que es feia antigament al bar de Lluïsos de Gràcia. La nova etapa del concurs va dirigida a músics menors de 25 anys i en una proporció petita, els grups poden incloure membres de més edat, però que no superin mai els 29 anys. L’any passat dels 6 grups escollits van arribar a la final els Snozee i els Wood qui, finalment, van resultar guanyadors. En Joan Colomo va ser l’encarregat del concert de tancament de la primera Gran Final del DescoNNecta 2016 i els Wood van compartir una cançó a l’escenari.

Podeu consultar les bases a www.desconnecta.cat

Deixeu el vostre comentari