Projectem “Las cloacas de Interior” a Lluïsos dijous 13 de juliol

Projectem “Las cloacas de Interior” a Lluïsos dijous 13 de juliol

A través d’Òmnium Cultural es projectarà a Lluïsos de Gràcia “Les clavegueres d’interior” documental censurat pels mitjans espanyols que es podrà veure dijous dia 13 a les 21.30 al terrat de l’entitat. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

‘Las cloacas de Interior’ és un vídeo documental sobre les investigacions de les ‘clavegueres de l’estat’ dutes a terme durant els darrers anys, dirigides sobretot cap a personatges relacionats amb l’independentisme català. És el resultat de 9 mesos d’investigacions que se sintetitzen en un film de 80 minuts , produït per Mediapro i dirigit per Jaume Roures.

Òmnium Gràcia i el s Lluïsos de Gràcia projectaran el documental en primícia a Gràcia en format de cinema a la fresca al terrat dels Lluïsos el proper dijous 13 de juliol a les 21.30h. El documental de Mediapro ha estat vetat per totes les televisions de difusió estatal i al Congrés del Diputats pel PP, PSOE i Cs durant la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya.

Finalment, Televisió de Catalunya ha anunciat que el 18 de juliol es podrà veure el dcumental dins del programa Sense Ficció.

Podeu veure el tràiler a

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Deixeu el vostre comentari