Tens preguntes sobre el Referèndum? Vine a Lluïsos dilluns 24!

Tens preguntes sobre el Referèndum? Vine a Lluïsos dilluns 24!

Dilluns 24 de juliol podeu acostar-vos a Lluïsos a les 19.30h per escoltar la xerrada sobre Garanties per la democràcia que organtiza la Taula d’Entitats de Gràcia pel Referèndum . Aquesta campanya que té l’objectiu d’aclarir tots els dubtes sobre el referèndum del dia 1 d’octubre i escoltar tothom. Anna Figueras i Gerard Gómez del Moral, Diputats del Parlament de Catalunya, explicaran el procés i respondran les preguntes dels assistents.

Si voleu saber els coms i perquès del Referèndum us esperem a Lluïsos de Gràcia!

Podeu consultar tota la informació sobre el Referèndum en aquesta pàgina web: www,garanties.cat

20170724_GARANTIES_GRÀCIA (ok)

Deixeu el vostre comentari