La Junta de Lluïsos us desitja un bon estiu! Tornem al setembre!

La Junta de Lluïsos us desitja un bon estiu! Tornem al setembre!

La Junta de Lluïsos de Gràcia us desitja bon estiu! L’entitat romandrà tancada de l’1 al 31 d’agost però al setembre tornem amb moltes activitats! Començarem amb el Casal de robòtica, el Casal d’estiu i les inscripcions als tallers que s’obriran el dia 1 de setembre.

A l’octubre us presentarem la nova programació infantil de Lluïsos Teatre amb algunes sorpreses coincidint amb el 15è aniversari dels titelles. I descobrireu les novetats dels concursos per a joves DescoNNectaMàgicus.

Carregueu bé les piles: ens espera una tornada plena d’activitats!

Recordeu que si aneu de vacances o us quedeu a casa ens podeu fer arribar una postal física o digital. Totes les persones que ens en feu arribar participareu en un concurs per guanyar d’una tapa amb una beguda al Bar Perdem El Nord! Ens les podeu fer arribar per correu postal, electrònic, a través d’Instagram etiquetant-nos a la foto, a Twitter fent-nos una menció o a Facebook etiquetant-nos a la imatge. Tot s’hi val!

Deixeu el vostre comentari