Presentem la nova temporada de titelles amb una festa a Lluïsos

Presentem la nova temporada de titelles amb una festa a Lluïsos

[Aquest acte va quedar anul·lat fins el 29 d’abril de 2018. Més informació, aquí]

Lluïsos Teatre comença la temporada de titelles 2017-18 amb novetats i sorpreses.

El dia 1 d’octubre es presentarà la programació dels 15 anys de titelles amb una festa a la Plaça del Nord on hi haurà animació per part del Professor Karoli, l’Home Roda, l’espectacle de titelles “Pipa, el titella meravella” de La Puntual i xocolatada popular. Totes les activitats d’aquest dia són gratuïtes i aptes per a tots els públics.

La novetat d’aquest any és la incorporació a la programació d’espectacles per a nadons, de 0 a 4 anys. Consulteu tota la programació al web i us esperem diumenge dia 1 d’octubre a la Plaça del Nord. Que comenci l’espectacle!

Deixeu el vostre comentari