La primera Junta de Seccions de Lluïsos de Gràcia

La primera Junta de Seccions de Lluïsos de Gràcia

La primera Junta de Seccions del curs ha començat amb el president de l’entitat, Oriol Hosta, parlant de la necessitat de potenciar la creativitat com a eina de pau.

Acte seguit s’ha parlat de les activitats que s’han dut a terme durant les primeres setmanes de setembre i octubre i s’ha repassat el calendari del que vindrà en les setmanes vinents. S’han destacat el DescoNNecta, el Màgicus, la nova temporada de programació familiar amb titelles i nadons de Lluïsos Teatre, del Club de Lectura i del Renova la teva roba.

També s’ha aprofitat per presentar el decàleg realitzat gràcies al treball del Consell Pedagògic i que parla dels valors de Lluïsos com a entitat educativa.

S’ha fet un referèndum per decidir si es participava o no a la Loteria espanyola o a només a la Grossa de Cap d’Any i s’ha decidit que aquest any, com que moltes seccions ja hi compten,  seguir com cada any participant a les dues loteries.

Des de Recepció s’ha demanat a totes les seccions que tinguin en compte l’ordre i la neteja per al bon funcionament de l’entitat i que respectin els horaris de tancament. A més a més s’ha recordat la necessitat de fer un bon us de les papereres.

La junta de seccions ha acabat amb un concurs de canapés realtizats per les diferents seccions i que va acabar amb un empat tècnic ja que es van acabar tots.

Deixeu el vostre comentari