L’Amagatall comença explorant nous racons de la serralada de Collserola

L’Amagatall comença explorant nous racons de la serralada de Collserola
Diumenge 29 d’octubre, l’Amagatall es posa en marxa i inicia el seu cinquè any de descobertes! Per no perdre la tradició, us portarem a fer un nou recorregut per la serra de Collserola. Si en les primeres sortides anàvem a la recerca de fonts d’aigua, en les darreres ens ha estar agradant el fet de desplaçar-nos d’una vila a l’altra, tot creuant elements d’interès paisatgístic.  En aquesta ocasió, fem un recorregut des de Molins de Rei fins Sant Feliu de Llobregat, tot passant per Castellciuró i l’ermita de la Mare de Déu de la Salut.
El punt de trobada serà a les 10h, a la sortida de l’estació de la RENFE de Molins de Rei.
Per inscripcions i més informació info@lluisosdegracia.cat
Podeu descarregar la fitxa en PDF aquí.

Deixeu el vostre comentari