Barcelona activa presenta un Programa de finançament alternatiu

Barcelona activa presenta un Programa de finançament alternatiu

El Programa de finançament alternatiu impulsat per Barcelona Activa té per objectiu principal informar, sensibilitzar i capacitar sobre eines alternatives de finançament per a projectes locals, més enllà dels recursos bancaris tradicionals.

El Programa està estructurat en quatre Taules d’Experiències en diferents districtes de Barcelona: Gràcia, Sant Andreu, Sant-Montjuïc i Sarrià-Sant Gervasi.  A cada taula es presentaran 2 projectes locals,  amb l’objectiu d’apropar experiències d’èxit dels districtes, que han aconseguit engegar i fer créixer la seva iniciativa gràcies a eines de finançament alternatiu.

Si esteu interessats en aquesta activitat podeu consultar tota la informació i fer la inscripció en aquest enllaç Programa de finançament alternatiuV

A Gràcia: 19 d’octubre de 18 a 20 h / Lloc: La Violeta de Gràcia (C. Maspons, 6). “Apostant pel finançament alternatiu en projectes innovadors locals”.

A Sant Andreu : 24 d’octubre de 18 a 20 h / Lloc: Ateneu l’Harmonia (c. Sant Adrià 20). “Combinant diferents finançadors podem fer créixer la llavor”.

A Sants Montjuic: 7 de novembre de 18 a 20 h / Lloc: Seu del Districte (C. Creu Coberta, 104-106). “Finançament col·lectiu per projectes de barri”.

A Sarrià Sant Gervasi: 15 de novembre de 18 a 20 h / Lloc: CC Casa Orlandai (C. Jaume Piquet,23).  “El finançament segons el cicle vital del projecte”.

 

 

Deixeu el vostre comentari