Nueva Vulcano tancarà la final del DescoNNecta

Nueva Vulcano tancarà la final del DescoNNecta

El 10 de novembre se celebrarà a Lluïsos Teatre el Concert Final del Desconnecta, un concurs de bandes joves impulsat des de Lluïsos de Gràcia i la revista L’Ampli que compta amb la col·laboració del Festival Cruïlla, Canet Rock, Festival Vallsonora i els segells musicals BankRobber i BCore.

El grup Nueva Vulcano serà l’encarregat d’apadrinar les dues bandes finalistes que s’enfrontaran divendres a l’escenari i intentaran convèncer al jurat i al públic per guanyar el DescoNNecta 2017.  En primer lloc, a les 21h tocarà  Mi primer yo, a les 21:45h començarà Capromoscow i a continuació actuaran els Nueva Vulcano, que oferiran en primícia alguna de les seves noves cançons. Aquest concert és povablement un dels darrers que fan a la ciutat en força temps.

Les entrades ja estan a la venda per poder assistir a la final on el públic jugarà un paper molt important, ja que compta amb el 50% de la decisió dels guanyadors. Entre tots els participants a les votacions es sortejaran abonaments al Canet Rock i al Festival Cruïlla.

Els preus de les entrades són 5 € per a menors de 25 anys i 8 € anticipades i 10 € a taquilla.

Entrades_botó

Un concurs sense dotació econòmica

L’objectiu de potenciar un concurs com el DescoNNecta sorgeix de la necessitat d’aportar un valor afegit als joves que comencen a endinsar-se en el món de la música. El jurat està format per experts musicals, periodistes dedicats a la crítica musical, festivals de música i segells discogràfics, a més a més de la votació del públic. Tot plegat en un entorn professional on les bandes fan, moltes vegades, el seu primer concert.

Des de Lluïsos i L’Ampli es destaca el valor afegit d’un concurs sense dotació econòmica. “Els joves s’emporten l’experiència d’haver tocat en un escenari professional, assessorats per experts de la matèria i fent de teloners d’un grup reconegut, en aquest cas els Nueva Vulcano”. La intenció de l’organització és treballar per trobar espais on donar sortida a aquests grups joves a través de les sinergies que es creen entre festivals i discogràfiques.

La segona edició del concurs de bandes joves, va començar amb la celebració de les semifinals al novembre al pati de Lluïsos on van participar un total de sis grups en dos dies. Aquesta primera part es va concloure amb èxit de públic i amb una gran rivalitat entre els grups participants.

WhatsApp Image 2017-10-21 at 00.11.43 WhatsApp Image 2017-10-21 at 00.11.44

Deixeu el vostre comentari